What can hide behind these walls?

Jag kanske uppdaterar lite trögt nu, men det är för att jag håller på att starta ett nytt projekt, eller två nya projekt för att vara helt ärlig.
Förhoppningsvis tar det inte alltför lång tid! PUSS PÅ ER TILLS VIDARE!

crossroads

SE VAD DUKTIG JAG ÄR PÅ ILLUSTRATOR! Haha, den här viftade jag ihop på typ en timme eller nått..... Sen skrev jag ut den och klistrade den på ett fint papper med en dikt på baksidan.
i carry your heart with me
i carry it in my heart
i am never without it
anywhere I go you go,my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling

i fear no fate
for you are my fate,my sweet
i want no world
for beautiful you are my world,my true
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows
higher than the soul can hope or mind can hide

and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart
i carry it in my heart
Vad ska ni göra på Alla <3:ans dag?

if you want to be the best

Choose DYNAMITES! Igår = DM och GULDREGN. Mer behövs nog inte sägas. Är jättestolt över hela dynamites prestationer och framförallt mina småpotatisar DAISES! (SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄKLA BRA :D)
Nog om det haha :p (försöker ju undvika alltför mycket cheerleading i bloggen... hehe)
Idag var det skola som det alltid är på måndagar. Mentorstid - Don't hets the spets, cuz we will get back at you. Det spårade som bara den på mentorstiden. Lite läskigt men ganska kul. Efter det - en het diskussion om etipoien och deras matvanor, fårhjärnor och SKOLMAT!
Låter min dag kul? Höh, den är inte ens slut. Franska - 6 kapitel OCH prov imorgon.... Here I come, (FML)

Hypocrit much?


En mycket dåligt ritad bild på paint under lite stress eller nått. Det jag försöker exponera är i alla fall det faktum att man kan vara så tvåtydig ibland - och det är det som jag kan bli så konfunderad på. Inte för att ajg själv inte är det ibland, alla kan vara det vid ett eller annat tillfälle, men om man skulle stagea det i denna situation som här ovan - så förstår jag verkliegn inte. It completely throws me off. Nu till engelska.


From Zero to Hero

Oh yeah jag är verkligen hjälte. En mycket söt och otroligt söt hund kom upp till mig när jag slängde sopor och den hade varken halsband eller koppel eller nått. Så jag sprang in och hämtade godis och mycket riktigt stod hunden kvar. jag tog ett av Eddies gamla halsband och satte det på hunden och tog med honom på en promenad med eddie. Rätt som det var när vi kom ner till konsum och hade satt upp lapparna så kom ägaren körandes förbi och blev otroligt lättad över att han funnit sin lilla Rexie :)
Slutet gott allting gott!
PUSS

V A L E N T I N E S D A Y


Jag vet att jag är tidig men snart är det ju faktiskt Alla hjärtans dag. Sen att det är en kommersiell- högtid spelar ju faktiskt ingen roll. Och om jag nu förstörde illusionen om tradition i mån av kärlek tack vare att jag berättade att alla hjärtans dag enbart existerar för att konsumera, så ber jag om ursäkt. Andas in långsamt fy fan vilken lång mening. Jag är av egen natur rätt cynisk av mig (har jag åtminstone fått breättat för mig) och brukar därför förstora glädjen. Men det betyder inte att jag kan vara glad själv. Jag är fruktansvärt lycklig med Philip det är ingen tvekan om saken men jag tycker att alla hjärtansdag är aningens uppblåst. Tur att jag inte bor i USA då, där är ju allt EXTREMT UPPBLÅST och överexponerat.
Haha. Nu pratar vi om kokain på SO:n. YAYAYAYAYAAAAY. Sne har jag en till ska att säga, ta inte åt dig om du vet att det inte är du.
Du är en bitch som förtrycker männiksors liv, spya är det enda som kommer ur din mun. USCH.

Nu avslutar jag inlägget med en massa kärlek, PUSS på er finaste!

M Y O B S E S S I O N


Den här serien är kanske inte dne bästa i världen, men böckerna är bajsbra så jag var bara tvungen att se den. Och den är beroendeframkallande eftersom man ALDRIG får reda på vad som kommer att hända och vem som är boven. GAAAH.

I alla fall. Idag är det torsdag, dagen med stort D. Jag har beeptest, franskaförberedningsprov och sen har jag även matte hemma hos mig.  Men en kul sak är i alla fall att Siri ska komma och hälsa på min skola och klass :) Nu har jag filosofilektion men min lärare är inte här och vi har itne vikarie. Då kanske ni undrar varför jag sitter på lektionen även om det inte finns någon här. Jo det är så att vi har fått en uppgift som vi måste skriva om. KUL, nej. Fast på ett sätt är det ändå skönt att få ur sig allt som man känner. Filosofi ska någ bli min major när jag studerar vidare. Huh vad vuxen jag lät typ fast ändå inte.
Nej nu till mer skrivande. PUSSS

S O R R O W

Jag skämtar inte när jag säger det här. JAG HAR FÖRSÖKT LÄGGA UPP EN YOUTUBE GREJ HÄR I HUNDRA ÅÅÅÅÅÅR! men det går inte. Jag får DAMP!


being honest

Jag dör på samhället nuförtiden. Det är pengar hit, katastrof dit, död här och panik där. Kaos helt enkelt. Så nu sitter jag här, på en stol som knarrar med en mattelärare i bakgrunden och skriver att jag dör på samhället. Varför kanske ni undrar... Jo det ska jag förklara för er.
Samhället idag, eller världen som helhet kanske, håller på att fallera och rasa samman. Detta är för att det fokuseras allt för mycket på det negativa runt omkring oss. De som skriver, de som pratar, de som överhuvudtaget på något sätt kommunicerar med omvärlden - Försöker de provocera folket? Försöker de helt ärligt skapa kaos?
Det hade varit trevligt att veta men jag orkar inte forska i det. Kontentan är att samhällets kaos speglar sig i min klass. Den håller på att gå under nästan. Det är "störningsinfo" som sprids hejvilt, blickar som kastas brutalt mot andra, ord som sårar, slag som tårar. Haha jag lyckades till och med få in ett rim. Men vart finns jag i den här sörjan? Mitt i gröten må jag säga. Jag är bland annat ett störningsmonent, OCH en som får reda på allt. Har jag något emot personer som berättar skit om andra som de stör sig på? Nej det har jag inte. Det jag däremot stör mig på är att de inte kan ta sig samman och ta itu med problemen själva. KONFRONTERA FÖR FAN!
Kanske inte med vapen och skapa krig, men snälla. Säg till den personen som orsakar problem eller störning oh diskutera med den.
Visst, prata med mig om allt, jag gillar att lyssna, men lägg inte allt på mig i förhoppning om att det ska lösa sig. Samhället borde göra samma sak, diskutera sig fram till svar som inte skildrar krig, katastrof och allmänt kaos. Jag avlider HELT ÄRLIGT på alla rubriker där det står: MORD I BLACKEBERG, FINANSKRIS SKAPAR PANIKARTAD EPIDEMI etc. Jag orkar inte.
Hejdå.


RSS 2.0