Så var det dags

Nu är det en kvart kvar tills jag ska åka hemifrån, då ska jag bege mig till Danderydskyrka. Puss på er alla så skrivs vi om tre veckor! 

Hem, packa om, åka igen

Här är jag och min kusin Kelly, första dagen. Vi är i San Fransisco och det blåste ganska mycket. Men nu när jag är hemma så har jag förutom att inte kunna sova p.g.a tidsskillnad också packat. Japp, om 3 1/2 timmar (från när jag skrev detta) så ska jag sätta mig på en buss vars destination är Ramundberget. Anledningen, jo, konfirmation. Det ska bli kul och så men jag hade egentligen velat ha en lite längre stund att pusta ut på, det är alltid värst att komma hem från CA än att åka dit. Tidsomställningen blir värre här. Hoppas att ni har det bra! Kramar :)


Glädjens tårar pryder min kind

Nu är jag hemma igen men bara för några timmar. Imorgon åker jag och hela min familj till Usa och vi kommer att ha det mysigtmysigt :) Då kommer det inte att bli någon uppdatering på kanske tre veckor. Om det blir längre så är det för att dagen efter jag kommer hem från Usa så ska jag till mitt konfirmationsläger i tre veckor. Japp, det kanske blir sex veckor utan några nya blogginlägg. Men det klarar ni! Nu ska jag fortsätta med min packning! Ciao!

Nu drar Diamonds, Dlittle5 och Malmgren iväg på sitt största äventyr

Nu är det dags för oss att åka iväg till Nyköping, numera CHEERCITY! Vi ska tävla Em och det kommer att gå så bra, jag vet det eftersom att alla kommer att göra sitt bästa och mer kan man inte göra! Pussgurka på er :D <33

För att jag kan :D

Idag är vädret inte lika fint som det varit tidigare, men jag tycker att så länge det inte regnar är vädret fint :) Fast det kan ibland vara skönt när det regnar, men jag vill inte ha regn nu! Snart kommer hela groupstunt Dlittle5 och vi kommer att ha jätteroligt :) Men jag har lite beslutsångest, jag vet inte om vi ska till Germaniaviken eller om vi ska till Ösbysjön eller om vi ska någon annanstans... Vi får lösa det sen! Pöss ♥

RSS 2.0