We are golden

Äntligen kan jag lägga upp bilder, blogg.se har nämligen inte samarbetat med mig på sistone... "/ En förtjusande bild på min syster, alldeles fin inför sitt disco (när man är nio kallas det inte kalas längre)!
PÅ sistone har jag fått tandställning (inte så kul) och pluggat till ett prov (ännu kuligare...)
Nej, men nu ska gå igenom min anteckningar en sista gång och skicka iväg några bilder via "snailmail" (min hotmaiil har hängt sig lite så det tar jättelångtid att ladda upp bilder). Hejhopp!

Don't walk away

Jag börjar störa mig ganska mycket på blogg.se. Det tar så lång tid att ladda upp bilder, men jag får väl nöja med en bild den här gången. Som ni kanske har märkt så har jag skrivit ganska kortfattade inlägg på sistone. Vet inte varför, men har bara gjort det :P
Idag är det söndag, jag ska nog göra lite av kemiläxan och så... Sen imorgon klockan ÅTTA är det dags för tandställning... Wish me luck!

090909 - Aisling 9 år. Jag går i 9:an

En massa bilder på random saker :P Nu ska jag sova snart <3

Förklara dig själv

Min syster fyller år idag. Jag saknar alla fina kommentarer. Imorgon kanske jag ska få tandställning. Imorgon har jag franska diagnos. Snart är det helg (!). Jag har tråkigt. Vi ska snart till stan och äta för att fira min syster (igen). Hej!

Borta med vinden

Intesitet. Mitt internet har varit nerlagt i en vecka och därför har jag inte kunna leva livet fullt ut ;) MEn nu är jag tillbaks! <3

RSS 2.0