colorful people i have met and liked

jag håller på med en scrapbook nu, den är fett awesome! Massa fint finns i den redan, jag tror att jag har hunnit fylla nästan 10+ HELA sidor i den! Oh yeah, ,who tha man?!
Nu till film, igen. .. ... . . .

come with me.

Tagen med mobilen från sängen... haha. Julen är nu överstökad och jag fick en massa fint. Både upplevelser, minnen och presenter. Men om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att känslan av att ge bort en present som någon uppskattar slår allt. Ni vet, när man ser lyckan hos personen, den känslan får mig att bli knäsvag varje gång. Jag hoppas att alla har upplevt en massa kärlek och kul nu i jul - för nu är det ett år kvar till nästa! TAGGA NYÅR!

i always underestimate the power of shopping

Ingen bild, nej. Jag är trött på photobooth och min kamera är urladdad. Idag skulle jag egentligen bara hämta ett paket till en människa. Men det ena ledde till det andra och plötsligt njaa 4 timmar senare så är jag hemma med inte en påse som det skulle vara, utan 6.
Det roliga är att jag reda har köpt alla julklappar jag behöver, men jag kände att det fanns så mycket fint som jag kunde komplettera med... gud vad svag jag är.
Men nu till julgodis och pyntande av julgranen. Förhoppningsvis kommer jag i lite JULstämmning efter det....

jag är trött. så jag klär mig mysigt

Ja det blir mycket photobooth, men min kamera á la system, ja den är hos mamma. Great. Men nu ska jag ut med hunden, får nog ta på mig en extra halsduk eller nått. puss

time for change

ikväll ser jag ut så här, (kanske inte med ett lika mongo ansiktuttryck men ja) NU BLIRE RÖJ!
p.s Kjolen är röd... d.s

relativitets teorin

Jag har kommit på en sak. Jag har ingen aning om vad syftet med min blogg är. Jag antar att när jag startade bloggen så ville jag bli sådär stor och känd som alla de stora bloggerskorna. Men sen så vet jag inte riktigt var som hände. Jag tappade lusten, blev otålig och tillslut gav jag väl liksom upp.
Nu förtiden uppdaterar jag ytterst sällan och när jag väl skriver är det ingenitng relevant eller minsta intressant. Dont get me wrong, jag tycker det är kul att skriva och lägga upp bilder, och såklart få gensvar genom kommentarer. Men vad är syftet till varför jag skriver, finns det något greater good?

Kontentan är i varje fall att jag känner att jag driver ut och inte har npgon aning om vad jag håller på med längre, och det gäller för i princip allt. Trevligt. Antagligen går jag igenom en såndär tonårskris där man försöker hitta vem man är... Synd bara att jag inte har varken tiden eller orken till det.
Adjöken sa fröken!

ja då var det snart ett nytt år

Jag skriver i detta nu på min laptop, därav bristen på bild.. Men tanken som slog mig avr att jag kanske borde ge ifrån mig ett livstecken, jag skäms nästan får min allt annat än bra uppdatering.
Jag kom nästan precis hem från ett luciaframträdande på Villa Pauli som gick sådär, om jag ska vara helt ärlig så orkar jga inte förklara varför men jaja. På onsdag har jag nationella i matte, imorgon eller på torsag ahr jag nationella i engelska... fast jag slutar sen på torsdagen vilket äger.
Nu ska jag ut med hunden. Puss

vad som borde vara

Ibland känns det som om jag ska drunkna i mitt huvud. Bluö

live it like its never been lived before

Det här kommer typ bli vårat julkort.. Fråga mig inte varför vi skulle ha allt det där på oss... för jag vet inte.. Hehe :p Men nu blir det kinaplugg och sen sova, NY VECKA VÄNTAR!

RSS 2.0