bara nu i pausen.

Solen har gått i moln så det gäller att skriva jävligt snabbt,  så jag hinner tillbaka tills den kommer tillbaks igen!! Lessen dåra för att jag glömde blogga imorse, men solen kallade!!
Nu ska jag och några friends dra till stranden för ett eftermiddagsdopp, det behövs verkligen i den här värmen! Puss på er så länge!

i'm back in buisness.

Ja det var länge sen jag använde den här. Dags för Dagens outfit!
Baby blå kofta - Hunkydory (köptes i skåne)
Vitt linne, lite transparent.  - Hm (divided)
Shorts  lite slitna och hög midja - Twist & Tango (pappa valde faktiskt dom här, WOW :P)
Bälte, flätat i läder.  - USA, men HUH vad det är litet, jag hade det när jag var mucho liten!!
Skor - (som man inte ser) Ruby & Bloom, SÅÅÅÅÅÅ SKÖÖÖNA. Köptes i USA förra året.

Idag har jag lite planer. Jag är då som sagt tillbaks i Stockholm för att ladda om inför Frankrike!
Först i kalendariet var att cykla ner och köpa mjölk, CHECK!
Sen äta, CHECK!
sola, CHECK!
och nu åka till husläkaren för ett läkarbesök. Jag ska ta Gardasilsprutan... Det är inte det att jag är rädd för sprutor eller nptt, och jag brukar aldrig få ont efteråt pepparpeppar det är bara det att jag inte fattar hur det fungerar. Jaja.
Näe, nu ska jag äta lunch, och innan jag drar bara. Kan ni tänka er att jag vaknade av mig självt klockan 08:30?!
Puss


lover lover.

Fint väder är ju ett minne blott. Imorgon ska jag bege mig till Skåningarnas land och mysa med filuren här ovan. Min lillasyster btw, fast jag tror de flesta har fattat det :P
Alltså ska jag till landet och uppdateringen lär ju vara sådär, fast det är ju den alltid... Jag SKA försöka blogga, en dator får följa med, annars får jag försöka med min mobil. Sen kanske jag förbereder något också åt er.
Inte för att det är så otroligt många som läser men jaja :P Nu ska jag inte vara långrandig, väskan gapar tom och jag måste verkligen sätta igång med packningen.
PEACE

grey love.

Lite dampbilder (och suddiga) på mig i mina flätor och min älskade stickade tröja från Acne :D Dessutom har jag baggyjeans från Hm och ett linne från topshop. :) Vädret börjar bli finare, PEACE!
UPDATE; haha, man ser min BH där på stolen.... Va awesome! kommer från viktorias secret btw ;)

summertime.

Min kära syster i ett liiitet för stort linne. (mitt gamla som hon fick ärva och absolut älskar!)
Guld. (förlåååt för den inte såå vackra bilden på er mina söta frön.. Men jaja :P)
På dessa bilder var det fint väder, nu är det inte alls vackert väder. Jag blir deprimerad av att titta ut genom fönstret. Som tur är är det fult väder samtidigt som jag är sjuk, så jag slipper missa nått :)

pure spirits.

Tjena tjejor. Saknar mina knasbollar. Dessutom är jag sjuk. Och sen en annan ganska oväsentlig sak. JAG DRÖMDE ASWEIRDA DRÖMMEN!! Hahahahaha... Mina drömmar är så knasiga.. Men  nu bara så att ni vet så kommer det bli ett litet TILLFÄLLIGT AVBROTT. i kanske en eller två dagar. Vi ska fixa en sak med min lillebrors nya dator vilket betyder att de måste låna min internet kabel så..... jaaaaa, det är lite krångligt men jaja. :P Nu ska jag sova ännu mera. Sömn är den bästa medicinen!
AIRFIVE

the day of summer.

Ungefär sån här frukost blev det imorse med Siri och Fredrika. MUMS :D

give back.

No turning back! Nu är det verkligen skolavslutning om typ EN dag. ONSDAG, då är det slut. Allt. Tårar och sorg, men också glädje och lättnad. Det kommer bli bra, det kommer lösa sig. Igår tabbade jag mig lite. Men jag har världen i mina händer och turen på min sida, DET LÖSER SIG! Snart lägger jag upp en bild på vad jag ska ha på mig imorgon (ja? jag bestämmer i förväg ;P) Nu blir det snart uppvisning och sedan kurs. CIAO

OVER AGAIN

Hehe, tänkte lägga upp en dagens outfit :)
JEANS - IRLAND.. ÖHH VET INTE VILKEN AFFÄR XP
VITT LINNE - TOPSHOP
JEANSSKJORTA - TOPSHOP
SKOR - VITA CONVERSE
Och sen lite smtcken, fast jag har dom inte på bilden, eftersom jag just har diskat :P Körde dessutom osminkat och så eftersom jag absolut inte orkade göra något idag. Nää, nu blir det läsning av en bra bok eller tidning.
TJARÅÅ

GET ALONG

Bild från dans på gården, Adolffredriks Musikkklasser. Helgen har varit mysig, med tävling, grillning och mys. Nu ska jag ut på promenad! Puss

TJA GURKOR

En lite suddig bild på mig tagen av Fredrika :P Jag har Vilmas hatt på mig!! Måste köpa hatt, måste köpa hatt. Näe, nu blir det mys!

FANCYSMANCY

Yeah! :P Höhö, så fin kan man vara på en bal! Tänkte bara slänga upp en bild, hade inte så mycket på hjärtat för tillfället. Snart är det sommarlov!
PÖSS

RSS 2.0