feel free to mock

Cool tatoo - Ya hear! Snyggt att man ser mina busstider också, fayul.

Sticks and stones may break my bones

Ja, jag har brist på bilder. Det suger. Och sen ni vet den där awesome veckan jag snackade om- aa den blev just totalt jättemega AWESOME! Fast på ett sätt inte för jag har inga läxor eller nått som jag behöver göra. Jag typ. saknar läxorna. Lite grann.. Hjälp. Nu ska jag kolla på en film tror jag. Eller kanske deppa över det faktum att jag inte har nått att göra. Eller så kanske jag till och med gör något bra, som att skriva ner en massa fina saker om allt i livet. Ja. Eller nej. Jag tror inte jag orkar inte det ^^

Puss


raspberry red

1:a advent för mig innebar en efterlysning av mig själv. Haha. Jag kan berätta om mitt lilla äventyr snart. Bilderna ovan är från förra årets jullov, på nyårsafton 2009/2010 ett nyårsfirande jag aldrig glömmer och dagen efter, alltså första dagen på det nya året! Juste en liten sak bara, anledning till att de är i olika storlek var för att de mindre fick jag skickat till mig!
Men nu till det här året, den här dagen. Som jag sa tidigare så började min 1:a advent med en efterlysning... Igår, lördag, så ar jag med en kompis på bio och såg Due Date som för övrigt var asbraaaaa! och den slutade relativt sent, vid tolvtiden. Jag och min kompis hade sällskap hem hela vägen i princip och det var verkligen jättemysigt med snön som föll ner mot marken. Så hemma i Djursholm var jag inte förräns framåt ett-tiden och då ringde Philip och frågade vart jag var. För att göra historien aningens kortare och inlägget likaså, så sa jag hejda till min kompis Vilhelm och gick med bestämda steg hem.
Men så blev det inte nää, för jag gick hem till Philip, tittade på slutet av en film och somnade sedan. Åh vad myys tänker ni kanske, men nää. För sedan på morgonen eller rättare sagt eftermiddagen nästan, typ vid 11:30 så vaknade jag och skulle till min stora förvåning se att min mobil hade 24 missade samtal och 17 nya sms. Det var inte dåligt.
Alla undrade vart jag var.
En liten minneslapp är väl att jag ska meddela vart jag är och om jag sover borta. Smart Cissi, smaaart.
Hoppas på en trevlig vecka, det borde den bli - inga vanliga lektioner!! Jag börjar 11 imorgon. Niccce.
puss

Taking it up a notch

Jag tror jag vill ha den här klänningen, Jag tror jag vill ha vinter. Jag vet att jag vill ha lov och jag vet att jag vill ha kärlek. Jag vet att jag har matteprov och jag vet att jag har det stressigt.
Men jag vet också att allt kommer att ordna sig.

This is my ambition

Utan tandställning. Vad tycks? ;)
<3

come and get you some...

-Candy.
Nu är det läggdags för mig, eller ja först en massa saker innan som att duscha, tvätta ansiktet, borta hår och tänder etc. Men SEN, sova. Ahhh jag älskar att lägga mig i en nybäddad säng efter man har duschat.
Imorgon - ja ni får se sen ;)
Kisses

you act like... so frustrating

Åh vad najs med ett par sånna här skor fast i svart. MIIIISSSIIIIGT! (asså mysigt)
Eller de här två skulle inte heller vara så dumt...
Fast dessa var ju dösnygga. Ångest.
Nej nu ska jag göra klart franskan och sedan äta pumpafrön i ren protest mot julen. Hejdååå!

Just a thought

Det här inlägget kommer nog att slå rekord i nostalgi.
Åhus 2010
Julen 2008, (notera att jag är utan tandställning) - har precis fått min pälsmössa här :p
Julavslutning i nian, Fredrika
Julavslutning i nian, Siri
Californien 2009.
Ja asså jag skulle kunna hålla på i en evighet :p Jag hade tänkt att göra något jättecheesy men så orkade jag inte. Nu sitter jag istället här och surar över det faktum att jag förgäves tog ledigt från träningen. Åh. Får väl vänta tills på tisdag då....
Nu ska jag göra något vettigt, som att spela plants vs zombies, asså jag driver inte - level 4-8 är sinnessjukt svår!

Now i know why you're never there


En suddig bild på min lilla älskling. Tänk att han var så liten!! Eller han är fortfarande en liten plutt (egentligen inte men i mina ögon är han det) men då var han ju JÄTTELITEN!
Asså ni vet inte, jag har suttit hela dagen, gått fram och tillbaka till datorn och försökt komma på något bra att skriva om - MEN ICKE SA NICKE (eller tänk om han inte gjorde det... :O ) hjärnan har stått helt tom idag.
Hmm, jag kanske kan berätta en sak som hände idag. Jag fick plants vs. Zombies på min mobil.... och så köpte jag två par nya jeans :) Eller rättare sagt fick dem. Av pappa.
Ett par svarta och ett par som också var svarta men med gråa detaljer - båda från Acne. Sen fikade pappa och jag på Café Alberts och sen gick vi in till M-store och dreglade över alla fina macprylarna. Höhö, tekniknördar man kan va.
Nu är det middagsbjudning som gäller, blir väl glad om jag kommer ut levande.
Ciao bellas!

Is it love or is it art?

Snygga Alice dagen innan höstlovet! Nu har jag varit hos läkaren och det var precis lika fruktansvärt som jag fruktade, om inte värre. Jag har i alla fall fått medecin nu så allt ska bli bra hoppas jag. Nu till en film! Ha det bra!

kiwi

I brist på annat lägger jag upp mig själv på bild. Det börjar bli väldigt mycket egobilder känner jag. Fast å andra sidan är det ju min blogg.
I alla fall så ska jag nu bege mig på en tiominuters promenad. Den promenaden är hemsk, eller kanske inte själva promenaden utan destinationen - nämligen husläkaren. (dramatisk musik spelas) Jag har nämligen fått en infektion i mitt högra öga som gör att jag knappt kan se, lite läskigt sådär att vakna till att vara halvt blind. Whatever, jag hatar i alla fall att gå till läkaren eller till doktorn, kalla det vad ni vill, i hate it. De ska pilla och klämma och trycka på ställen där man har ont. Visst, de gör det för att se men HALLÅ!? Jag har ont?? Jag går mycket hellre till tandläkaren.
NU: doktorn. (evuuul)
Wish me luck!

i'll put you in my wish

Jag är hemma sjuk idag... Det är så jobbigt att vara på gränsen till mega sjuk men ändå inte.. Jag har 39 graders feber och hostar som en gammal rökare. Najs. Men som tröst tittar jag på nyaste topmodel (yay) och internetshoppar lite grann :) Pusspuss

being vulnerable

Åh vad jag redan saknar skåne och allt mysigt som var där. Denna veckan kommer att bli ganska seg med uppdatering för jag har preeeetty much att göra... Men jag ska försöka slänga in något här och var ;) Just because i'm nice ^^
Men stiger febern inom mig och jag måste ta en tablett sedan dyka ner i sängs, puss!

sand in my toes

åh vad den är suddig men jaja, jag tycker om den i alla fall :p Nu ska jag sova kära vänner, vi möts igen!

you seem kinda cute

Skola idag, jag har blandade känslor för det. Men mest lutar det åt det spända hållet. Jag håller i skrivande stund på med att importera bilder ifrån kameran så att ni kan få se nått fint (men oredigerat).
Måste verkligen överföra en massa skit till min externa hårddisk för minnet på den här datorn håller på att ta slut..
Problemet med att ha en systemkamera är att man tar för mycket bilder :p i stort format (jag fotar alltid i raw)... Så minnet slukas snabbt som attan! Men jag ska snart få en ny dator där jag har allt annat än foton och musik. Åååååh ångest typ, om 10 minuter börjar skolan! Ja för er som inte visste så bor jag ett stenkast ifrån min skola så det tar max 2 minuter att ta sig dit, SKÖÖNT!
Borde inte bilderna vara klara nu...? Nää det är de inte.. Jaja, jag visar bilder sen då ;) NU TILL THA SHUUULE!

retainer babee

Jag har börjat min nedräkning mot total frihet ( njaa, nästan i alla fall) 22/11. En dag då jag ska äta äpplen som en normal person. En dag då jag slipper oroa mg för saker som fastnat. En dag då min tandställning ryker :D
Mitt höstlov har varit fint, även om det var dött och blött i början. Sedan efter det blev det fint med solsken, tack vädergudarna! Men roligast hade jag i lördags och natten till söndagen. HAHAHAH! Philip och jag med tåg, pengar, Måns Möller, Brolle Jr och en stad - det kan inte bli roligare.
Bilder på lite fint kommer senare nu måste jag kolla på en film :)
Ciao

se upp för galen ugn


Jag funderar på att byta ut min header text mot den här eftersom jag ALDRIG gör någon riktigt fin och genomtänkt header som jag blir nöjd med. vi får se om funderingen blir till en handling.... tvivlar på det. Jag ursäktar för sämre uppdatering, det är nämligen så att jag nu befinner mig i skåneland. Najs, not. Det är blött, blött och juste - blött.
Nej, inga sura miner . för nu blir det hembakade BROWNIES :D Sen, jag lovar er, jag ska bli nyttig och smalis :p Puss på er från bondlurken,
hare najjjs

RSS 2.0