Inside my heart

Den här bilden är härlig, för jag skrattar. Åh vad härligt det är att skratta. Ett barns lyckliga och porlande skratt värmer hjärtat. En tonårings pubertetsskratt väcker skratt hos en själv. Jag älskar skratt. Det är så härligt.
Nu till skolan mina vänner, hoppas fredagen innebär mycket skratt för er. Puss

knitted love.

PHOTO & EDITING BY YOURS TRULY
Tjeeeena människor! Hur är det med er?? Jag är faktiskt ganska glad just nu, för jag har lärt mig en massa fint. Fast nu blir det lite segt med svenska redovisning som måste läras in och tusenmiljarder andra saker. Ibland ångrar jag mitt gymnasieval... -.-' Men den känslan varar aldrig länge ;)
Swedish here I come!

sound of missing you

Den här bilden är cool. Den finns överallt, på min mobil, mina datorer, i mitt skrivbord och i min väska. Den ger mig en glad känsla. En känsla av självsäkerhet. Jag vet inte varför..
En annan sak som kan vara kul att dela med sig av är en av mina idoler.
Den här tjejen, ERIN WASSON, är stört cool. Om det är någon som jag verkligen skulle vilja träffa så är det hon här. jag får rysningar!!
Men nu måste jag sova, nattinatti ♥

make-heart-facebook-200X200.jpg


you have no idea.

Jag har världens finaste tjejer - tjejer som kan få en att skratta, gråta, le och bli lycklig. Det är verkligen inte ofta som jag väljer att skriva på bloggen om cheerleading, men mina tjejer - Daisies - ÄR FINAST.
Puss.

shouldnt be playing with fire.

Jag har gett mig in på djupt vatten, rädd för att jag ska drukna. min livboj - musiken. men what happens om den tystnar??

ordspya

Huuuh. Jag träffade på några, rättare sagt satt bredvid, några tjejer i 12 års åldern som satt och snacka homosexuella. Det roliga var att de var helt stereotypiska och mannen som också satt i närheten som uppenbarligen också lyssnade lite blev helt förstummad av vad som sas.
han sa till tjejerna;
- Det är sorgligt att se helt "vanliga" flickor vara lika pantade som en lyckstolpe. Tror att bara för att en kille bär blå converse så är den bög?! IQ kotte?
Tjejerna tystnade av häpnad och jag gick glatt därifrån.
Sånna härliga människor inspirerar mig <3

Jag är för fan en soldat.

Jag skriver en novell, jag läser en dikt. Jag lagar en rätt, jag svarar på sms. Dessa grejer tar inte upp så mycket plats i huvudet. Men det faktum att jag tänker på hur skrattretande bedragen jag är gör att minsta grej konsumerar mitt inre och slukar allt.
Skriver mer när jag hittat tillbaka till ljuset ;)

Om man frågar borde man få svar

Fina människor kräver fina omständigheter, ursäkta min att min frånvaro har lyst lika klart som solen... hehe. Förhoppningsvis kommer min kamerasladd att krypa fram.. även den lyser med sin frånvaro :p
Nu till sång med glada vänner,
CHEERS!

when YOU gave ME the sound.

Åre jag längtar tillbaka på ett sätt - men på ett sätt inte. Nu är det fredag och jag har precis kommit hem från att köpt en parfym som luktar så sjuuuuuuuukt gott - jag tror jag dör. MEN shoppingen är inte klar än nää, nu ska jag bort en liten stund men innan dess så ska jag få hit mamma och hennes uppgifter så att vissa föremål kan packetteras och skickas till deras rättmätige ägare - nämligen MOI :)
Ha det göööööött nu underbaringar!

like me as I am

(En mycket gammal bild på mig :p)
HOLA GUAPAS! Hur är det med er?? Med mig är det sådär tackar som frågar ;) Debatten igår gick bra och jag slapp kinesiska förhöret idag :p Men jag hade matteprov och nån engelska sak men det gick ganska bra.
KORS I TAKET vad den här veckan har varit tuff - men nu är den SLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT! Det är helg :D Det ska firas, det ska ha's kul, det ska softas, det ska vara helg!! HA det soft kära läsare, pöss

chuckanderson


NOTE: JAG HAR INGET ATT GÖRA MED DENNA BILD, DET ÄR ALLTSÅ INTE JAG SOM VARKEN FOTAT ELLER REDIGERAT DENNA.
Halloj alla glada (och även de sura) mår ni bra?? Det göt jag, även om jag är insnöad till tusen med uppsater, mattetal och annats skoj. not. Mne inga sura miner, bara vita kaniner (?) Nu ska jag pömsa ner i min säng med vaniljté + honung. MUMSY.
Sov gott kärestooooor <3

all the numbers in the world.


En ytterligare val som jag ritat (cred till MLI) höhö. Jag har matte nu, lite allmänt seg sådär men jaja, man måste ju tydligen läsa matte för att överleva (b*)
Ska kanske börja kolla på heroes nu istället.... Pöss

It's a new day

Man kanske inte ser det så bra på den här bilden men jag har i alla fall klippt mig :) det blev inte så mycket förändring, vill ju liksom inte klippa kort igen... Så det blev bara lite på topparna men min frisör gillar att platta mitt hår för att hon tycker att det blir så fint så hon plattade håret på mig då :P Det är väl den största skillnaden, att det är platt.
Men nu är det snart skola som gäller! C'YA

come to mama.

Rubriken säger allt. Dessa fina, vackra, magnifika underbaringar är påväg till mig. Mums :D <3

there was this one time.


Jag älskar att titta på collage men det tar så jäkla lång tid (för mig) att göra. Hehe men det kan ju bero på att jag är så seg. Sen har jag varit busig med att lägga allt på platsen brevid mig, därför kan ingen sitta där :p
Nu ska jag ha engelska eller ja om 7 minuter...
Dessutom har jag fått reda på ett extremt lyckligt datum, nämlifgen dagen då jag ska TA BORT TANDSTÄLLNINGEN!!!!
22:a november (som även är min namnsdag) ryker den fruktansvärda metallplågan :D
Nu ska jag sansa mig, typ gå och dö i ett hörn eller nått. Over and OUT!

in the gift.

Also referred to as the present. Mysigt klädd idag, tycker jag då.. Svarta jeans, grå Hunkydory kofta (ny) en rund halsduk från monki och utan smink. Natural beauty for the win!! Nä men nu har jag förberett inför morgondagen med saker på ett usb minne (yay) så jag ska gosa ner mig i min säng för gott. Imorgon - The Dentist o.O wish me luck!

Somtimes good is not enough

Mm, vad najs det skulle vara tt ha det här hemma i garderoben. Nått som kunde slänga på sig här i höstrusket med en kappa, en stooor halsduk, vantar, mössa och mysiga strumpbyxor. DET skulle verkligen vara najs.
Denna helg har inte varit särskilt produktiv,har typ inte gjort något ytterst märkvärdigt överhuvudtaget. Hehe.. Eller jag sov över hos .. och det var myys :)
Fast nu ska jag göra något åt min laptop, måste föra över lite bilder så jag kan uppdatera under dagarna!! Bloggen är ju mest för min egen skull (måste ju rensa huvudet lite granna ;) ) men det är ytterst kul att lite fler har hittat hit! Fler KÅMPISAAAAAAARR :D
Aja. Nu ska jag sluta innan jag skämmer ut mig helt! Pöss

i am not rhubarb pie.


Jag har lite tråkigt men inte för mycket. kom precis hem från att ha sovit över hos ... :p ska snart duscha, var och sprang liksom innan jag kom hem. Sen är det mandarin som gäller och sedan öh... slumpen!
Pöss

shout out (louds).


Haha jag har ritat den här på lektionen :p Men juste, jag skulle göra något... HEEEEEEEEJ FRIDDDDDDDDDDAAAAAAAAAA :D


Wo ai ni.


denna bild har jag som bakgrundbild på min laptop :p haha, men den är där tills jag är klar med den riktigt, men hur mycket jag än pillar med den på photoshop så blir jag aldrig riktigt riktigt nöjd.. Hmm. Jaja denna är fin den också :p
Sitter i skolan nu, på lektion faktiskt... Håller på att göra en massa övningar på madrain och nån hemsida som kallas glosmaskinen.. Lite segt om du frågar mig ;). Min lärare är ganska knäpp också... och totalt dataokunnig.. fast nu ska jag nog återgå till studierna, även om det är tråkigt. haha, hej svejs!!

RSS 2.0