For all of the broken hearts out there


hej. här är en bild tagen på fredrika. jag tycker att den är väldigt fin, den framhäver hennes fina ögon och leende. ja, jag har inte gjort så mycket på sistone, eller kanske blivit arg på mig sjäv ett antal gånger och skrivit klart en novell. och så har jag utsatt mig för de mest skrämmande pinsamheter. sen har jag också börjat lyssna på bra musik äntligen. men det är typisk deprimerande musik, sånt som man börjar fundera över. men det är bra låtar! min paus i konståkningen har slutat för länge sen men det har man inte skrivit om... fy dig barry. jag ska i alla fall tävla snart. hoppas att det går bra. och om en månad ungefär kankse lite mindre ska mitt lag och jag åka till usa. det ska bli kul! idag har jag varit och shoppat med mamma, pappa och viktor. det blev ett par jeans, en halsduksgrej, vantar och en kappa. äntligen säger jag bara, jag har bara haft ett par jeans typ. hoppas att sagan slutar lyckligt.

...barry...

If I only could dream


Hej. här är två stycken fina bilder som jag tog idag i skolan. det är ute på skolgården om ni undrade. Jag tycker att dom är jättefina båda två, men det finns många fina bilder som jag tog idag. Det få bli ett litet och kort inlägg nu eftersom jag ska kolla på top model. Jag vet, jag  är fånig som tittar på det programmet men jag gillar det. Men nu måste jag kila!
With love,
Barry

Vouloir c'est pouvoir


Dear Barry,
Idag var min första inofficiella skoldag. Den började klockan sju på morgonen och ska snart avslutas. Det enda trevliga med min dag var att den snart är slut. Fast det är inte hela sanningen. Men jag har ingen lust till att berätta hela så ni får nöja er. När jag gick upp för den ensliga trappan i skolan kände jag mig glad, jag skulle äntligen få träffa kompisar. När jag kom fram till skåpen kände jag i fickan för att leta efter min nyckel, bara för att besviket konstatera att den inte var där. Jag slog numret till Sandra, hon svarade snabbt men kunde inte glädja mig med beskedet av att hon hade min extranyckel. Nej, hon hade tappat bort sina... Detta kanske inte var det intressantaste ni kunde läsa om, men jag kände för att få igång mina skrivar fingrar. Jag har kommit på en liten förändring av min blogg. Jag ska inte ha några styckeindelningar! Oj tänker ni kanske, men jag har alltid varit så noga med styckeindelningar. Men nu blir det stopp för det. Snart är det dags för mig och min bror att släcka lampan och flyta in i det omedvetna, jag talar om att sova. Jag har bestämt mig för att gå och lägga mig i tid alla dagar jag kan. Bara för att jag ska vara glad och trevlig så länge som möjligt går. Stressen lurar kring hörnet, och jag vill inte gå in i den fällan igen. På tal om det, jag måste ta ett blodprov. Jag skrev det där bara för att påminna mig om det. Det är ganska viktigt och får inte glömmas bort!

Jag ska använda såna här streck istället, bara så att ni vet! Jag vill bara tipsa om en bra film, nästan lika bra som "Hitta Nemo", den heter BrotherBear. Den är jättesöt tycker jag, och on my way låten är bäst när lille Koda sjunger den... Jag har gjort franska läxan redan, bakat scones och chokladbollar. Fast jag har inte ätit nått. Men jag fick ett sånt där ryck. Oj vad mycket jag skriver... mer bilder tycker jag! Eller vad tycker ni? Kommentera gärna, skriv vad ni tycker att jag ska ändra.
Hmm. Jag undrar om det finns begränsningar om hur mycket man kan skriva....

With love,
BarryOn my way

Dear Barry,

Jag funderar på att byta riktning i min blogg. Inte för att den hade någon specifik innan men jag vill bara testa. Fast jag kanske gör det en annan gång. Vem vet.
Designen ska i alla fall bytas ut. Jag vill göra min egen, det känns bättre då:) Mina egna blider, ideer och min stil. Allt det ska reflekteras i min design. Kanske att jag börjar på den idag..

Idag vaknade jag klockan sju på morgonen. Det var för att en tävling i konståkning skulle äga rum, och jag fick släpa mig dit och fota. Det blev väldigt lyckat och det verkade gå bra för alla tävlande! (bilderna blev många ca:478 st)
Så nu ska jag välja ut de bästa och skicka dom till mamma så hon kanse kan lägga upp dom på hemsidan.
Träningen blev inställd idag, pga att tränarna inte kunde komma in i hallen. Det var synd. Jag som hade väntat och längtat efter att träna och träffa tjejerna! Men jag får vänta, tills onsdag.
Imorrn är det dags för skola tio över nio. Jag är nervös, kanske för att det är första skoldagen men också för att det har varit jullov och för att de andra fått försprång med att träffa varandra...
Men det är ändå skönt att komma tillbaks till sina gamla rutiner, eller interutiner.

Här är lite bilder från idag
 
Här är lilla Tessi, hennes program är MEGA coolt. Final countdown musik

Ylva, (som håller upp benet utan att hjälpa til med armarna :O) Hennes program musik kommer ifrån Snövit.

Jag har säkert superduper många bilder till men Viktor ska göra en sak på datorn och jag ska duscha.

With love,
Barry

Cold feet

Dear Barry,

Idag var det exakt 2 veckor sen jag bloggade. Men det känns ändå ganska härligt att jag är hemma igen. Att jag äntligen har mottagning i mobilen så jag kan bli social. Det har gått ungefär tre dagar av skola som jag har missat. Och två träningar. Vi har redan fått läxor och blivit informerade om att vi ska ha musikprov nån gång vecka 4. Åhh va kul...

Ja, som ni vet (eller inte vet) så har jag varit i Ramundberget i 2 veckor och åkt skidor! Såklart har vi gjort annat, som att fira nyår och åka längd, men det är ändå utförsåkningen som man kommer dit för :)
Mamma, Aisling och jag åkte upp på lördagen den 27/12. Pappa och Viktor åkte upp en dag senare för att Viktor hade hockey cup. Ganska dåligt att dom planerar in cuper på jullovet tycker jag. Men vi var där allihopa på söndagen och då hade alla köpt liftkort och var redo att möta följande dag!
Ja sen har det bara flutit på, upp kl.08:00 och försöka sova kl.22:00. Inte för att det gick så bra att gå och lägga sig klockan tio. :)
Nej nu får bilderna tala för sig själva!
Bara så att ni vet... Jag tog 500 bilder på den här resan. Ni kommer att få se mer :)

With love,
Barry

RSS 2.0