Sunlight blinds me


Dear Barry,

Som ni ser är vi också mitt uppe i julfirandet. Men även om andra har varit det så har Frida Hunnit blogga, men inte jag.
Eller jo det är klart att jag har hunnit, men jag har inte velat. Och jag har inte vetat vad jag ska skriva om..
Min familj öppnade sina presenter igår, och jag kan bara säga att jag är helnöjd med mina!
Sedan blev det julmiddag med vänner, och OJ! Det kändes som om de aldrig skulle gå eller åka hem... Jag hann se på två filmer som jag fick i julklapp innan dom började fråga om inte jag skulle gå pch lägga mig...

Idag är det Fredag och det är tyvärr sista dagen av jullovet osm jag kommer att vara hemma... Jag kommer nämligen åka till Ramis imorrn bitti :) Vi ska åka skidor! Det var nog därför jag kände att jag skulle skriva ett inlägg, så att ni inte tror att jag har dött eller försvunnit. :P
Nej men sen idag ska jag packa och köpa ett till minneskort... Och så ska jag ha på mig min fina pälsis, den är jättefin! Men jag hoppas att alla har haft en GOD JUL och att alla är nöjda med sina paket! Fast jag måste nog säga tt det är en helt underbar känsla när man ger bort presenter, man känner sig glad då och hjälpsam. Man har som Annika Schalom eller hur det stavas. Det är hebreiska för Inre Frid och Yttre Fred. Det betyder båda dom. Asså jag var på midnattmässa i kapellet i onsdags. Då var det en riktigt fon predikan om man jämför med den som var klocka 4. Det var en så monoton röst...

Men nu ska jag ladda upp lite bilder på facebook :)
Sincerley,
Barry


Carry me home

Dear Barry,

Bloggen har stått lite öde, men jag kände bara inte för att blogga. Det fanns ingen inspriation till ett inlägg.
Sen jag "lämnade" bloggen har jag haft luciavecka och konsert, blivit sjuk, tränat och börjat om.
Jag har dessutom fått jullov och nu vet jag lite mer om Facebook.


Idag är det första dagen av jullov och jag är förkyld, väldigt förkyld. Så nu sitter jag hemma med en kopp te :) Mina julklappar är nästan alla klara, har pappas och Linas kvar.
Jag vet inte riktigt vad jag ska köpa till pappa, har funderat ganska länge. Men jag tror att det finns nått i mitt lilla huvud som kan komma till hands... Jag var super osmart igår och sa till lina hur jag skulle slå in hennes present, och grejen var den att inslagningen skulle bli en del av paketet. *OOPS*
Hehe, smarta Barry : )
Idag känner jag verkligen för att baka något, typ kola eftersom förra gången blev lite misslyckat. Men jag vet inte om jag orkar. Det var bestämt att jag skulle gå på nån grej med cheerleadingen idag, men sen vart det inte så men nu ska jag dit iaf. Kan ni förstå att jag blir förvirrad, jag som redan är lite lost :P

Nej men nu ska jag ägna tiden åt något annat... Fast vad är inte bestämt.


Sincerly,
Barry

Rip out the love and turn it in to mush

Dear Barry,

Idag hr det varit ännu en fullspäckad dag med repetitioner. Imorrn är det luciamorgon så jag måste faktiskt sova nu... Jag ska upp vid 5 tiden imorrn bitti, så jag lär nog vara VÄLDIGT trött.

Sincerly,
Barry

Hit all the stupid and poke them in the eye...

Dear Barry,

Ja, rubriken säger allt. Eller nej det gör den inte, för jag är så jävla arg så det finns inte. Ursäkta att jag svär, men jag vet inte hur jag ska formulera min ilska!!
Idag började vi med en kör repetition med år 6 och 7. Det var tråkigt och långt (1½ h), dessutom så gillar jag inte den musikläraren... Hon är jobbig, och så ger hon inte någon kritik. Bara beröm, även om det låter skitfalskt och vi sjunker som bara den. Kul or not.

Jag och Lina gick sedan och åt, mums... För att åtminstone försöka få tillbaka matlusten var vi ju tvungna att gå till Drottninggatan för att äta lite gött : ) Blueberries with vanilla :P Det var uppfriskande att gå och prata med någon i skolan som man kan ha en vettig konversation med. Jag och Lina samtycker, mycket  bra :p Haha, vi sa en massa roliga saker, och den där jackan.... Låt oss inte tala om den.
Sen var det samling igen i skolan, lite kort information och några borrpauser. Mitt IZOO (ett spel som är väldigt populärt) spelades av mig, samtidigt som Lina oh jag blev attackerade och omringade, kommentarer som "vart var ni" flög omkring i luften. Jag orkarde inte svara så jag spelade spel istället. Sen försökte Lina visa mig den mystiska KillTjejen.
Nu har jag äntligen kommit hem från träningen som var helt okej, vi finslipade på en grej nästan hela träningen och jag blev irriterad för att en sak som jag ej bör nämna var EXTREMT jobbig.

Nej, nu är det dags för mig att sluta flödeskriva. I'm off to bed :)

Sincerly,
Barry

Hehe, en snigel?
 
Sötisar:


(bilderna är från google)
Jag hade tråkigt...

Turn up the music, let it be free

Dear Barry,

Jag kollar nu på Desperate Housewives :) Spännande!
Men jag ville bara att alla skulle veta att jag fortfarande lever :) Men det gör inte min lillbror, han vill sova... Godnatt!

Sincerly,
Barry

Clearing my head, getting rid of you

Dear Barry,

Nu är det snart dags för mig att säga godnatt. Jag har haft en jätte dålig dag igår, det har varit miserabelt. Usch... Fast alla måste ha en dålig dag nån gång, och igår sa ödet att det var min tur.
Jäkla ÖDE.

Har fixat lite ny musik till moí :) Det ska bli kul att lyssna på. Annars vad har jag gjort? Jag har chattat med Lina <3
och Alexander <3. Det var kul, Isak ville nått också men jag vet inte.
Jag vet inte riktigt vad jag skriva, ingen fantasi idag.
Men jag kan lägga upp nåra bilder :)

Men idag har LINA <3 varit hemma hos mig :) Vi skulle baka kola, men det blev lite misslyckat :P så det fick bli klubbor :D instead! Dom blev supermegajätteGODA!
Smaka på den :P
Imorgon börjar man 9:45 och slutar 14:20. En bra dag i mina ögon :)
Jag saknar redan mig själv :p och såklart Linis! Vi ska ha dom där morgonrockarna :) OCH pyjamasarna med näsan!

Sincerly,
Barry

Up to the platform of surrender


Dear Barry,

Jag har inte uppdaterat, jag vet. Men jag gjorde precis ett test :) Det var om vem som man är mest lik i Gossip Girl :) Gissa vem jag blev mest lik?!
KaraktärsbildDu är mest lik Serena!

Du är en snäll och social person med stor omtanke för dina medmänniskor.
Folk har ofta förutfattade meningar om dig pga. av din lyxiga livsstil,
men egentligen så spelar pengar mindre roll för dig.
Du är också väldigt populär, men det har aldrig varit något som du har eftersträvat.
Du kan kallas en stor romantiker på jakt efter den stora kärleken!

Känn på den :P

Pussar på Powerpuffpinglorna :P


Sincerly,
Barry

Ice on a sore tummy

Dear Barry,

Jag har mått illa hela dagen, men det börjar bli bättre...
Vi började dagen med matteprov. Till min stora förvåning tror jag att det gick ganska bra! Jag får nog inte MVG men vad gör det? PÅ lördag ska som sagt alla diamanter hem till my crib : ) och jag måste alltså STORSTÄDA mitt rum! Allstå jag skojar inte, det är bedrövligt, men jag har haft så mycket att göra så jag har liksom inte hunnit... Eller orkat : P
Därför lyssnar jag nu på SKIT hög musik och städar. Dessutom satte jag ihop en låda på rekordfart :) Åhh vad jag är stolt över mig sjäv.

Nej men nu är det dags för mig att bära ut saker!'

SIncerly,
Barry

Everyone's got a story to tell

Dear Barry,

Jag har nästan precis kommit igenom dörren och ut ur duschen från min lilla promenad. Fast det blev inte en promenad, jag skull lämna Freds blommor, men han var som vanligt inte hemma... Så jag lämnade mina saker hemma och sprang, bara av en impuls. Det var väldigt härligt, jag sprang ungefär 3 km.
Aisling tyckte att julkalendern var bra, men att den var lite läskig ibland. Vad tycker ni?
Själv har jag inte sett den så jag kan inte riktigt säga nått :)
Julia åkte hem för en halvtimme sen, hon är så söt den lilla! Hon och Aisling är jätte roliga tillsammans!

Ja Lina, det betyder : Vi åker nästan aldrig tillsammans. Men du visste det bara för att du förhörde mig, din lilla rackare :P Tack för hjälpen förresten!
Nej, nu är det dags för mig att lubba framför Tv:n. Ugly betty följt av Desperate Housewives :)


Sincerly,
Barry

Life is going too fast

Dear Barry,

Jag har märkt att jag skriver lite för fort, och då blir det massa fel och då blir det jobbigt. + att det tar längre tid eftersom man måste gå tillbaks och ändra... Fast det är ju bättre att jag skriver och att det tar längre tid än att jag inte skriver alls. Eller?
Jag har gjort engelska läxan alldeles nyss, och jag ska snart gå ut på en promenad. Då ska jag hämta lite saker och så. Idag skulle vi egentligen ha haft ett svenska prov, men vår vikarie hde inte med sig provet och då kan man ju inte ha provet :P Så det blev flyttat till imorgon. Jag (och de andra i franska gruppen) hade franska diagnos idag och jag tror att det gick bra. Jag börjar bli bra på franska nu! Fast det är i och för sig Fredrikas förtjänst :)
Nous n'allons presque jamias tous ensemble
Klura på den ni :P

Jag har hört att de flesta i min klass tyckte att årets julkalender var ganska dålig, men det kanske inte dom små tycker. Jag ska fråga min lillasyster. Fast inte nu, hon leker med sin kompis Julia. De sjunger Thriller och Best of Both Worlds. Mycket högt dessutom. De är så söta :)
Jag hade bestämt mig för att baka pepparkakor och att städa mitt rum idag, men jag tror att jag får slopa åtminstone en av ideerna. För jag orkar inte, och dessutom måste jag plugga till det sista provet! Matten! Help me... Nej men jag ska klara det, jag ska klara det.
Jag kände mig stendum idag på matten, både Lina och Sandra ba: Jo men om du tar den här gånger den här så blir det 14x och den blir också upphöjt till två och sen plussar du... Blahblahblah.
Hehe, kanske inte just så, men jag tror ni fattar. Great, jag kommer att faila matten så hårt...

Music is my drug...
Sincerly,
Barry


RSS 2.0