Jag är inofficiellt konstig


En bild från Irland. Min lillebror har precis kommit hem... hmmm undrar vart han har varit. Jag börjar må lite konstigt, kanske för att jag ska plugga till et Fysik prov som jag inte riktigt förstår och då blir jag bara omotiverad och samtidigt så vet jag inte vad jag ska ha på mig imorgon och dessutom så kom jag på att min dag har varit väldigt produktiv. Om man räknar bort franskan förstås, för vi var redan helt klara med allt vi skulle hålla på med så vi fick sluta en bra bit tidigare än alla andra. Innan franskan lyckades jag få bort en läxa från hemkunskapen och ytterligare innan dess har jag räknat klart mattebetinget som var på tal 9 i rödkurs. Jag ligger på tal 17, hah. Jag är the man, eller the woman eftersom jag är en tjej. Idag hade jag på mig mina nya jeans som jag absolut inte alls skrev om igår, och en ny blus som jag köpte i usa. Jag tyckte att outfiten i sig var väldigt fin, emnkanske inte den bästa på mig ;-). Jag sluddrar mest nu, kommer ej på npgot vettigt att skriva om men det är så kul att skriva och dessutom börjar jag att bli ganska bra på att skiriva snabbt på datorn UTAN att skriva så många fel. Det är framsteg. Men seriöst, jag vet inte vad jag skriver om. Hejdå.
Withlovefrom,
Barry

Blå himmel, rosa hav


I have a thing for flygplansbilder :-P Jag kom att tänka på en sak... Min dröm är sann. Alltså den jag berättade för Freddis idag. Jag kan berätta den för er också.

Jo det var så att jag var ihop med en kille som jag tyckte väääldigt mycket om. Sen när jag en dag skulle träffa honom inne i stan eller nått så såg jag honom med en annan tjej. Normalt sett brukar man ju gömma tjejen eller förneka detta men han (killen som jag var ihop med) kom fram till mig med den här tjejen och sa ;  "jag har en sak att berätta, det är så att jag och tjejen (inte jag) ska gifta oss." Då blev jag helt förstummad bara stod och glodde. Sen så fortsatte han ; " och vi vill att du ska vara Maid of Honor". Så jag vart det och dom gifte sig och jag blev förvandlad till en råtta och så sa min "ödesgud" att jag aldrig skulle älskas av någon, att ingen skulle gilla mig aldrig någonsin!! Sen så vaknade jag.


Visst liknar den mitt liv?
Withlovefrom,
Barry

Showen måste gå vidare


En bild på en tulpan, för er som inte ser det. Hej allihopa, det var länge sen...not! Jag har bara fått in frågor från Frida (en MASSA) så jag vill ha lite fler innan jag svarar :) Om det inte är för mycket att be om. Sen så kom jag och min kära vän Fredrika på att jag kanske borde "marknadsföra" min blogg lite mer. Alltså att jag ska få fler läsare, men nackdeleln med denna idé är att jag inte riktigt blir lika motiverad när jag känner krav att skriva. Det ska komma när det vill. Och nu har jag fått typ skrivarsjukan så nu bloggar jag jättemycket, vilket är bra för er läsare. Men då ska jag bara fråga er; tycker ni att jag borde få fler läsare eller räcker det som det är (blir det alt.2 får ni bli bättre på att kommentera ;)? Ja, nu ska jag facebooka mig lite! Ciao
Withlovefrom,
Barry

En till tack!


Här är den lömska flugan/biet som jag försökte fota i säkert en halvtimme, och jag kan säga att det här vart den bästa bilden. Jag är fortfarande inte nöjd... Okej, det börjar bli lite överdrivet nu, men jag glömde faktiskt att nämna att vi fick tillbaka matteproven idag. Det gick jättebra, jag är mycket förvånad faktiskt, hade aldrig trott att det skulle gå så bra. Nu när jag har fått det ur vägen så känner jag mig rätt nöjd. Dessutom är jag nöjd över mig själv eftersom ingen kan säga att jag uppdaterar dåligt. Känn på den snigelslem!
Withlovefrom,
Barry

Jag vet, jag upprepar mig


Det är inte lätt att vara arg när man ser en sån här fin blomma va?! HEJ igen. Jag är verkligen beroende av att hela tiden förnya min blogg och förgylla den med nya tankar, åsikter och bilder. Förresten så har jag bestämt mig för att det här ska bli en fotoblog. Tro mig, jag kommer att misslyckas kapitalt bara för att jag sa det men jag gör det iaf. Imorgon är det som sagt cheerleading (därav att jag ej kommer att blogga) och jag ska göra mitt alra bästa under hela träningen. Så nu vet ni det! Imorgon skulle det också varit engelska prov...(nej inte längre) och imorgonn är dagen som skiljs åt från mina älskade kusiner Maurice & Gillian. Hoppas att det går bra med Gillian... Men jag ska fortsätta blogga hela tiden, tills jag ska gå och lägga mig, eller rättare sagt till min lillebror ska går och lägga sig eftersom att datorn är i hans rum. Åhh, nu var det skönt att andas efter den långa meningen. Eller jag vet inte om jag skriver ett till inlägg, äsch, ödet får bestäma!
Withlovefrom,
Barry

Skriv ner mitt språk


Det här är en av mina favoritbilder som jag har tagit. Ja, nu skrev jag ju ett inlägg iaf men ingen har ju ställt frågor så det räknas inte. Men jag lovar att det här blir det sista inlägget, för ikväll åtminstone. Sen jag senast skrev på detta tangentbord har jag gjort ännu fler läxor bara för att sedan få allting onödighets förklarat eftersom engelska provet blev flyttat till torsdagen... yay :-/ Så nu ska jag bara surfa runt på intergalatiska vågor och roa mig med konstiga, paranoida och helt absurda kommentarer från min lillbrors alla mäktiga kompisar (det där lät inte alls nördigt) So long!
Withlovefrom,
Barry

Jag är mästaren


Hejsan, alla glada! Nu är det så att jag inte kommer att
kunna blogga förräns på torsdag som tidigast
(eller i kväll men inte om det här...) Men jag undrar
om ni skulle tycka att det vore kul om jag hade en
frågestund nu den tiden jag inte är aktiv på bloggen.
Så jag bestämmer att det är en frågestund här och nu!
Withlovefrom,
Barry

Stå för det du tror på


Ännu en bild på farmor & farfars trädgård. Hoppas att ni inte tröttnar på dom, det gkommer jag aldrig att göra. Det är så fint hemma hos dom på Irland. Och förresten tack Nicole som lyssnade på mina uppmaningar!
Postat av: Nicole

Du tar jätte fina bilder Barry:) Och bra att du har börjat uppdatera mer, det är kul att läsa!

Så. Här fick du en liten kommentar:)
Puss på dig!
<3
Hehe, jag kanske skrämde bort några när jag blev lite arg kom jag precis på. Men alla får vara arga ibland XD, och sen så kanske man har lättare att släppa saker. Det har jag :-) tror jag...Sen mitt senaste inlägg har jag gjort en massa engelska och varit och studsat med bror och syster. Det var mucho kul :-) Nu väntar jag på att middagen skall serveras. Apråpå det... Jag ska egentligen vara väldigt orolig just nu. Jag kanske inte bloggar mer ikväll, men jag ska försöka samla mig lite senare. Ha det gött!
Withlovefrom,
Barry

Leksaker


Det har varit mycket naturbilder på sistone... Hoppas att det går bra :) Hej allesammans, jag har nu greppat om min inre anka och fängslat den i det djupaste mörker. Och sen måste jag bara säga att ni verkligen inte är bra på att kommentera. Det gör mig lite ledsen i ögat när jag inte får något tillbaka... Så en eller två till kommentarer kan vara gulligt ; -) Nu ska jag fortsätta med att hjälpa min lillebror med biologi läxan! Jippie!!!! (i'm sooo very överglad att hjälpa honom, helt seriöst!)
Withlovefrom,
Barry

Sneaky


Sa ju att det skulle bli ett till inlägg! Jag måste verkligen skriva übersnabbt eftersom min mamma kommer snart och ska använda datorn. It's past my bedtime. Eller inte egentligen. Hursomhelst, sov gott mina älskade!
Withlovefrom,
Barry

När man tröttnar alldeles för snabbt


Här är en glad bild till ett mediokert inlägg... Ja, ni ser, jag skriver i en annan ordning eller vad man nu ska säga... Men denna speciella händelse är inte vilken som helst, den är en arg människa som ska skriva ut sina störstaoch minsta bekymmer i världen som hon hade glömt men blev påminnd av i denna cybervärld som har alldeles för många anledningar till att få mig att explodera. Vilket får mig att komma till saken... Skaffa ett liv.

Du, dina fasoner som gör mig till åtlöje
Du, ditt sätt att alltid prata i gåtor
Du, din absolut skitirriterande inställning till precis allt och alla
Du, din nedrans anka som inte finns
Varför ska jag behöva stå ut med ett ton bördor varje dag, är det för att jag inte vill såra någon. Antagligen - men det jag får i gengäld. Det är absolut inget positivt. "Jag är så dålig, jag är så nedrans sämst på allt, hela världen rasar samman eftersom min dag var dålig", åhh vilken pms-förklaring. Är det npgon som orkar höra på det. Jo, eller njae... Inte precis, kan du kanske använda din egen tid att slösa bort och inte andras. Mitt liv kan vara fyllt med dåliga dagar också, det finns mycket som ni inte vet om mig. Vem vet - jag kanske ska dö snart, eller mina föräldrar kanske har en bajsjobbig tillvaro just nu. Men tar du nånsin hänsyn till det, nej. Varför finns jag då i denna ankas solsystem? Kanske för att jag brydde mig, jag! av alla möjliga personer tog hand om dig när du hade det jobbigt, bara för att när jag faller så lämnar du mig. Detta eviga hål av glömska. Förresten, glömde jag att säga att det var ett evigt hål.? Jag kan säga dig, din anka, du är den absolut ankigaste anka i ankeborg som finns. Rena rama svensson svensson. Ett idyll, en som som alla ska vara. Men du ska jämt gå i förnekelse, alltid komma på massa dåliga kommentarer om dig själv så att vi, som faktiskt bryr sig, ska peppa upp dig och säga - "nej, du är inte dålig, du kommer att lyckas" DU KOMMER ATT LÄRA DIG FLYGA DIN ANKA!

Nu är jag klar. Min anka bekymrar mig inte längre. Godnatt, och det kommer att komma ett till inlägg eftersom att jag mår mentalt dåligt av att det är ett argt inllägg som kommer upp först på sidan, det känns lite deprimerande och fel.
Withlovefrom,
Barry

Kanske ett litet fel inte är så farligt...


Nu när helgen är slut och skolan börjat igen så längtar man till nästa helg. Eller det borde man i alla fall göra, men det gör inte jag. För att det betyder att jag är en vecka närmare till en inte så bekväm sanning - nationella proven. Och jag vet, jag vet... Det är ett år kvar lite drygt, men jag tycker ändå att det verkar väldigt stressigt det där med nationella prov. Nog oroat om det.
Idag var det en måndag, och jag kan säga dig, kära läsare, att den inte började på den rätta sidan. Nej, men jag får stå ut med dagen och göra den till min egna. Därför så släppte jag mina bekymmer och levde vidare. Så enkelt var det! Jag kan stolt säga att jag har blivit proffs på att sluta grubbla över småsaker och dessutom göra klart mina läxor innan jag ätit middag. Kanske en framtida vana får vi hoppas :) Nej, nu kallar sängen, imorgon är det rise and shine klockan 06:30 för att sedan få min dag krossad av mitt matteprov. Hmm, hoppas att det går bra.
Withlovefrom,
Barry

Måste man, så måste man


En bild från Irland 2009. Ja, nu har lördagen blivit passé och likaså mitt humör. Jag är nu en trött gammal slurk som inte har något liv... Åh vad motiverande det där lät. Nej, bara för att jag inte har något vettigt att skriva om så ska jag berätta om vad jag ska göra imorgon. Jag ska gå på gudstjänst, träna cheerleading, gå på bio med Maurice & Gillian och sen ska jag göra lite läxor. Låter det spännande? Jag tycker det i alla fall! Men nu tjatar min lillebror på mig om att han vill gå och lägga sig - så skönt att jag ska få min dator snart, då ska jag sitta uppe hela nätterna och skriva blogginlägg! Muahaha, känn på den Viktor!...Ehh....
Withlovefrom,
Barry

Happy birthday to me...


Här är en underbar bild på min farmors och farfars trädgård... Eller i alla fall på den här träd/busken. HEJ allihopa! Länge sen vi hördes vid, eller skrevs vid :) Jag har varit på Irland (på eftersom att det är en ö...) och sedan har jag börjat skolan och skrivit ett prov i Kristendomen.

Och sen har jag ju fyllt år :D Jag fyllde femtonhela år igår, visst är jag bra! Jag bröt inte mitt nyårslöfte :P Ja så nu ska jag beskriva min födelsedag; Dagen innan hade jag bakat muffins för att ta med mig till skolan och bjuda mina kompisar. Sen så gick jag och la mig. Morgonen på fredagen så kom hela familjen in till mitt rum och sjöng happy birthday och ja må hon leva. Sen så fick jag presenter :) Efter det gick jag och åt frukost och sen fick jag skjuss hela vägen till skolan! Ja sen så sjöng hela klassen för mig i skolan på musiken med komp. från Helle. Sen på syslöjden så sydde vi slipsar så att vi kunde få överraskningen från Mark (det är så att om alla har kjol/klänning eller slips på sig på en fredag får vi en överrasking av vår NO-lärare) och överraskningen var att se på film! Den hette Gattaca och den verkade JÄTTEbra tycker jag! Sen var det dags för träning och där blev jag också gratulerad av alla samt sjungen för på uppvärmningen, det lät jättevackert. MEN INNAN DESS I SKOLAN HADE MIKAELA SJUNGIT ÅTTA VERSER AV "JA MÅ HON LEVA", MED EN TONARTSHÖJNING PÅ VARJE VERS! jA SÅ DET VAR MIN DAG I ETT NÖTSKAL :) Så nu idag (lördag) ska jag in till stan med Maurice och Gillian, mamma och kanske pappa och efter en liten stund där inne ska vi på Aislings konsert på Nybrokajen :) Det ska bli roligt att se henne på en riktig konsert! Men nu ska jag gå och fixa mig iordning!
withlovefrom,
Barry

livet outside the box


Åhnej, jag glömde att ändra storleken... men, men. Ja, nu ska jag förklara min rubrik. Om Sverige är the box så är jag livet och det är för att imorrn ska jag till Irland och då är jag - Livet utanför sverige - The Box. Haha, jag är ju för smart. Ha det underbart utan mig, jag kanske inte hinner eller orkar skriva imorrn. Puss och adjö.
Withlovefrom,
Barry

Lördag betyder städa på barryspråket...


Här Bella får din dina efterlängtade bilder. Hoppas att det var dom här du ville ha :) Ja, jag vet att jag missade några dagar här i veckan. Men jag ska dela med mig av händelserna. Ipred-lagen trädde i kraft i onsdags natt typ, och Fredrika sov över hos mig i torsdags. Det var riktigt mysigt, speciellt när vi bakade :) På fredagen skulle vi sjunga i kvartett men det blev oktett istället. Jag, så dum som jag är, sa till vår musiklärare att hon inte hade några andrasopraner, och då fick jag sjunga den stämman, helt själv. Men det gick bra ändå. Sen efter skolan hade vi träning och det gick ganska bra tills mina knän inte ville ge med sig, så jag fick sitta dom sista 45 minutrarna tror jag. Men idag är det lördag, MIKANS FÖDELSEDAG!!!! Och så är det min städdag... Oj, shit, vänta lite. Ja! jag blev först med att skriva i gästboken!! JIPPIE :P Nej, men nu ska jag börja städa. Och sen vill jag påminna alla där ute med att det är påsklov. PÅSKLOV :D Äntligen. Ha en trevlig lördag allesammans!
Withlovefrom,
Barry

RSS 2.0