Försök sätta tankar i ord och sen ord till bilder


Påsken är snart här, likaså min födelsedag. Men vi längtar inte dit riktigt än. Idag var det Livräddningsdag, och det säger ju sig självt om vad det innebär... Så jag började vid eriksdalsbadet klockan tio på morgonen med att "redovisa" mina färdigheter i just livräddning. Jag kan stolt erkänna att det gick väldigt bra för min del :) Efter det hade vi klädsim och det gick också helt suveränt! Ja, sen var det dags för att duscha, basta och att klä på sig för att dra iväg till lunchen. När vi kom till skolan sen klockan halv ett så visades en film om vattenvett i cafét och sen skulle vi öva HLR och LABC på små dockor som såg ut att vara typ halshuggna. Hehe, det var en spännande upplevelse, och en lite småläskig instruktör som vi hade. För att reta alla de andra i vår klass så fick vi sluta fyrtio minuter tidigare, fast oavsiktligt egentligen. Men nu håller jag på att fila lite på min resumé på engelskan och pluggar matematik inför matteprovet imorgon. Men jag kan pusta ut lite grann... Det är bara A-delen imorgon ;) Trevlig tisdag!
Withlovefrom,
Barry

Kottar och pinnar


Personen som ligger längst under är Ellen, min superbas :) Idag har varit en dag som man helst velat slippa. Jag mådde dåligt imorse och det blev bara värre och värre ju längre dagen gick. Tillslut gick jag till skolsyster och hon sa att jag hade feber. Så nu sitter jag hemma och kollar på den där jättebra filmen... Moahaha jag är lömsk ;) Nej, men imorgon är det livräddningsdagen och jag måste verkligen komma då, annars får jag vänta tills nästa år och göra med det sjourna som då är åttor... Det blir inte så bra. Jag ska komma till skolan! Det är dags för mig att dra mig till skolböckerna, har matteprov på onsdag och torsdag. Skolans briljanta idé med att dela upp provet. Så hoppas eran måndag blir lika fartfylld som min :P.
Withlovefrom,
Barry

Röda märken & svidande sår


Här är en perfekt bild på Hanna som topp. Undrar om hon också fick sår... Idag (söndag) har jag stigit upp klockan sex på morgonen, och det var för att jag hade våravslutning på konståkningen. Men konståkningen tar inte slut än, nej, det var bara skridskoskolan som slutade. Jag har en hel eftersäsong kvar... Efter den stressde jag hem för att snabbt få i mig lite mackor och sedan dra vidare till cheerleadingen. Det gick ganska bra idag, kanske inte hela tiden för mig, men alla måste ju ha en dålig träningsdag. Siri klarade rondatflickis själv *applåder* och Elli var jätteduktig i första sekvensen. Men den som glittrade allra mest i min ögon idag var faktiskt Ellen, hon har blivit min superbas :) Alla var jätteduktiga, speciellt Frida i kickdubbeln! Vilken höjd vi fick tillslut, och Fifis... Sorry för alla fötter i ansiktet. Man kan säga att det är mitt sätt att hälsa på :P Men nu ska jag packa iordning skolväskan och kolla på wipeout. Ha det så trevligt denna kväll.
Withlovefrom,
Barry

I mitt nästa liv vill jag bli ett garnnystan


Bloggen har stååt öde i många dagar,
men det har har inte mitt liv gjort. Jag vet inte hur länge sen det var sen jag bloggade sist, men jag tror det var nån gång förra veckan. Jag kan berätta lite kortfattat om min vecka. I måndags fick jag några hatiska blickar, men brydde jag mig? Nej definitivt inte. Den dagen var i alla fall ganska onödig om man bortser från det faktum att jag och Siri hade en cheerleading lektion på gympan. I tisdags hade jag franskaprov och sen skulle jag ha kemiprov direkt efter. Jag gjorde det inte i fredags (förra veckan) eftersom jag hade varit sjuk hela veckan. Därför skulle jag göra det på tisdagen. Vissa tycker att det är fusk... På onsdagen hade vi schemafri dag vilket innebar att vi kollade på film, gick stavgång och sedan analyserade filmen. Vi slutade klockan två så jag och Siri (som hade cheerleading kvart i fem) gick runt på drottningsgatan och smög in i affärer och fikade. Vi virrade runt där ett bra tag innan träningen. Ja, sen var det ju träning som sagt och då var det en ganska bra träning. Vi värmde upp, byggde (jag toppade :) ) och sen så körde vi gymnastik.. Oj, glömde jag berätta att jag har lärt mig att dubbla från dubbelbase? (...*STOLT*) . När den träningen var slut så stressade jag mig till konståkningen och övade på mitt shownummer. Det gick jättebra, och så provade jag kläderna som jag ska ha på mig på söndag. Dom är riktig fina (...Hehe..not), men vårt tema är 70-80 tal och dom hade ju lite speciella kläder på den tiden. Sen var det dags för torsdag och den dagen var ju inte precis rolig om man ska säga det så, jag tror att jag lämnar den dagen. Fredagen kunde inte ha börjat sämre, ännu fler arga människor. Av någon anledning så gillar inte människor mig. Jag repellerar kompisar. Musiken var ganska jobbig, hemkunskapsprovet var flummigt och slöjden var helt okej. Fysiken var nog bästa lektionen på hela dagen, tack Hillis :) och Siri :). Sen bar det av till träning, vi var lite busiga på tåget, och sen mötte vi some others från vårt cheerlag. Den träningen var ocksåganska bra, mina knän spökar lite fortfarande, speciellt nu eftersom dom inte är vana vid den här nya belastningen. I allra slutet av träningen så fick jag öva på kickdubblar, det gick ganska bra, jag råkade rotera ett varv. Vi får se hur det utveckar sig ;). Idag, lördag ska jag inte göra något särskilt alls, kanske gå på en konsert eller något. Men till den större delen av dagen ska jag plugga till matteproven nästa vecka. hoppas er lördag är lika spännande...
Withlovefrom,
Barry

För nya kunskaper väcker känslor...


Hej igen! Dålig uppdatering, jag vet.... Men det kan inte hjälpas, jag har ju skola att fokusera på :)
Nej, men sen jag sist bloggade så har vi både tävlat och vunnit DM! Det känns jätteskönt, och sen så har vi dessutom haft en tema träning, där temat var rosa :P De flesta hade helvilda dräkter! Ja alltså, den träningen var igår, och det var också igår som jag fick toppa en massa. Det var superkul, jag fick köra lakanet och den byggsekvensen och sen fick jag stå på fel ben i libb!! Efter det så var det gymnastikdags för mig, och då gick det också bra, jag körde rondat flickisflickis nästan själv sa Pernilla :) Jaa, kort och gott så kan jag väl säga att träningen var HELT lyckad :D

Nu är det bara dags för mig att lära mig en massa molekylformler, strukturformler och en massa annat sånt där  :P
Pussgurka på er!!

En bild säger mer än tusen ord.


En utsikts bild från flygplanet som var på väg till London...

En älg som Wendel köpte på Arlanda flygplats och Olivia :)

En trött Emelie på London Heathrow.

Men vi var inte för trötta för att bygga!

Äntligen framme i Dallas :)
Frida i vårat rum på Hawthorn Suites... Tror jag att det hette.
Mikan i lobbyn. Säg hej till handdesinfectionsmedel...

Diamonds i outleten!

Ja, nu har ni sett ganska många bilder- men det finns fler, bara det att jag inte har ork att lägga upp dem.
Ska nu kurera mig med att sova...

RSS 2.0