ESTLAND

Visst ser det mysigt ut! Ska bara säga en sak: en av de värsta händelserna i AF's historia har 9ef skrivit sig in i..
Så sa våran rektor igår kväll på ett KRISMÖTE. Spännande ;)

FAIL :)

Hihi, jag hade lite trist i min packning till Estland :)

IDAG.IDAG.IDAG.IDAG.IDAAAAG

Aa fast den här är då inte från idag :P Sitter nu framför datan (igen) och har snaaart packat klart... Lite komiskt ändå att jag hela tiden skjuter på det som är viktigt... jag packar inför en klassresa till Estland (...) vi ska typ vara där jättekort och ha en konsert vilket känns lite spårat menmen.
Nä, jag måste nog packa nu. Vi hörs om ett tag ;)

IT CAN BE SO SWEET

Gammal bild från min konfa :) yaay! Idag är det städdag till tusen för att senare i eftermiddag kommer massa polare över och det blir mys, mat och MYYYS :) nu ska jag klä på mig. kan ju inte vara naken när folket kommer. PÖSS

AWESOME

(den här bilden kommer ifrån Siris kamera :P)
SÅ HÄÄÄÄÄR GLAD ÄR JAG NU! Vet ni varför, nej det är klart ni inte vet men SNART kommer ni att veta! jo för att min PAPI kom hem alldeles nyss från STATERNA och gissa vad jag fick?! Ett OBJEKTIV, ett teleskopOBJEKTIV :D Lycka, och sen sa han : Jag har mer där nere men det får du imorgon! Puss på dig min älskade 16 (!)- åring. (tack mami också, för att du ringde och underättade papi om allt :P älskar dig!)
NU SKA JAG SOVAAAA

MJAUUU

BILD PÅ EN BILD PÅ EN BILD. EHH... :P JAG ÄR ÖVERLYCKLIG. DÄRAV STORA BOKSTÄVER -.^ JAG TYKCER OM ATT VAR AGLAD, MEN JAG HAR INGEN ANING IM VARFÖR JAG ÄR GLAD NU. PUSS!

THIS HEART WILL NEVER BE YOURS

HEJ! DÅ!

CARPEDIEM

PHOTO BY: ME LOCATION: IRELAND
Idag är en ny dag och jag är redo för den. Även om jag ibland måste inse att man kan vara tröt men ändå klara sig ganska fint, måste jag erkänna att jag är ganska trött men låter mig rubbas. Osammanhängande here we go inte sant?
Vädret är visserligen inte lika fint som på varken bilden eller som den var förut, men vi klarar oss. Det är sånna här dagar som får en att uppskatta de riktigt starka solskenet.
Nu väntar min limosine, PUSS

IN MY HEAD

Saken är den att det är mina känslor, mina tankar och mina ord som skrivs här. Ingen annans. Ta det eller dra ;)
Min dag var bra, tackar som frågar. Två håltimmar efter varann, kemilabbar och sedan en chill musiklektion med Bohemian Rhapsody. Wiee! I princip var dagen en onödig, men mysig dag. Sådana dagar är bra att ha ibland, men inte allt för ofta.

...

Tidigare skrev jag ett citat. Det var en mans sista ord, alltså det han sa innan han dog. Här är mitt svar:
"Hur ska jag komma ur den här labyrinten?"
- Rakt fram och jävligt snabbt.
Om ni inte fattar så är labyrinten, den symbolierar livet. mitt sätt att ta mig ur livet är alltså, rakt fram och jävligt snabbt.
Puss

HEARTBROKEN

I sing now for all of you, with no one to hold on too, for all of the broken hearts out there. Waiting for someone to come near. HOLD ON

CITAT

" Hur ska jag ta mig ur den här labyrinten?"

SOLSKEEEN

PHOTO BY: ME LOCATION: ADOLFFREDRIKSMUSIKKLASSER "MODEL": FREDRIKA FRANZÉN-BRUNIUS
Min dag gick från awesome, till sämt på omloppet av två sekunder... Detta gillar inte jag... Träningen gick bra (därför uppdaterar jag ganska sent.. träningen slutar relativt sent) Men nu sk jag sova, godnatt!

GODNATT

LOCATION: DUBAI ATLANTIS THE PALM.
Nu ska jag sova, godnatt! <3

DREAMY

PHOTO BY: ME ( & SIRI) LOCATION: ADOLFFREDRIKS MUSIKKLASSER
1. VILMAS URSNYGGA TRÖJA 2. JAG & VILMA
Nu är klockan 21:18, så majoriteten av populationen i Sverige sitter bänkade framför Desperate Housewifes... MEN INTE JAAG! Haha nää, jag är på skype med käre Linus! Sen snart så ska se på Cougar Town, vilket är awesome, yaay! Det blir nog ingen mer uppdatering, men här kommer strumpbyxorna som jag köpte på URBAN OUTFITTERS...


BILDBOMB (PHOTO'S FROM TODAY)

PHOTO BY: ME LOCATION: ADOLFFREDRIKS MUSIKKLASSER
1: THE VIEW  2: ME & ALICE 3: SIRI & FREDRIKA 4: BRACELET FROM JUICY COUTURE (MINE)
Min dag har varit GRÄJT! Solen har värmt, skolan var chill och jag hittade STRUMPBYXORNA!! (lägger kanske upp en bild sen :P) Dessutom köpte jag en svart body sak eller fodralklänning... säger bara URBAN OUTFITTERS OCH AMERICAN APPAREL... PÖSS

SUNNY TUESDAY

PHOTO BY: ME LOCATION: BRIDGETOWN, IRELAND
Då var det dags för skola! Så fort jag kommer hem slänger jag upp en dagens åt er, kanske den här gången så ser ni mig ha det på mig ^^ Haha, men nej nu måste jag sticka.  PUSS

SUSSA SÖTT

För det är nämligen dags för att sjuklingen Cissi ska dra sig mot kungastolen - nämlligen sängen. Godnatt pussgurkor!
P.S Tack för alla de fina kommentarerna!

LIGHTNING

PHOTO OF THE PHOTO BY: ME (det är ur Armanikatalogen för i år :P)
Är inte den här bilden lite fräck? Jag är lite störtkär i BRILLORNA.

SKYLTDOCKOR

PHOTO BY: ME
Detta är alltså dagens lilla outfit :P En vit SPETSTUNIKA/KLÄNNING från nått franskt, en "jack/kofta" från DIDI och sen ett par svarta leggings från GINATRICOT. PÖSS

IDAG ÄR EN BRA DAG

PHOTO BY: ME, LOCATION: DUBAI; ATLANTIS HOTEL (DOLPHIN BAY AREA)
Om man bort ser från det faktum att jag pluggat halva dagen, så har den här dagen varit gräjt! Jag har rensat både garderob och bildarkiv samt designat om min blogg. HUR BRA ÄR INTE DET?! Nu gäller det bara att jag börjar synas ;)
Med smoothie i handen ska jag gå och sätta mig i solskenet, har redan varit ute på en lite promenad med Tussan efter skolan (asså när hon slutade) myys! Imorgon är det dags för mig och skola, YAAY!

KOMPLIKATIONER

PHOTO BY: ME LOCATION: RAMUNDBERGETS SITTLIFT (med extrem zoom)
Om det är så att ni får för er att gå tillbaka i mitt arkiv (ja bloggen var på engelska förut..9 så kommer ni att märka att bilderna är små... Detta är för att jag hade en mindre design förut ;)

ÅH, TA MIG TILLBAKS

Älskade vänner, ni betyder allt för mig! Längtar tills imorgon ;) Pöss

Ännu en random

Bilder från semestern i Californien sommaren 2009, Photo by: me :) Visst är det härligt med gamla soliga bilder?

RUBRIIK

Photo by: Me Location: Dubai, Atlantis Hotel
Här var jag i höstas, jag håller på att rannsaka mig igenom mitt enorma bilbibliotek... Hittade den här och tyckte den var fin.

KLAR !

Nu är jag finally klar med allt som har med skolan att göra! Soft som fan :P Sitter nu och käkar mammas kyckling och broccolipaj, lite halv suspekt sådär men helt okej faktiskt.. Påminn mig senare om att jag måste köpa huvudvärkstabletter - byggarbetarna hemma bankar som dårar, aj aj.

Kunde inte låta bli.

Underbaringar! Imorgon börjar skolan som sagt, hehe och på fredag är det nationella... Yaay! not.

Blev det bra?

Photo by: Me Editing by: Me Model: Siri Gertonsson
Jag ska slänga upp en dagens outfit om ett tag...Måste blir klar med So-uppsatsen först -.-' Pöss

Bloggen är under konstruktion

Ja jag försöker själv ge mig på bloggdesignen på denna usla grej... önska mig lycka till ;)

Haha

Jaa, alla dom här MYCKET oväsentliga inläggen är från min andra blogg.. Den som jag bytte till. Men jag blir så trött på desginerna där så jag vet inte. Fast asså wordpress har en mycket bättre plattform om man tänker annars. hej hopp!

...

Bild 78
Snart är det nog dags för mig att verkligen bestämma mig för vad jag vill bli... Jag har funderat på en massa olika saker, som alla är just vad de är - olika. Jag skulle kunna tänka mig som skådespelerska, artist, marinbiolog, arkitekt, modell (?), och ibland som en journalist. Men eftersom att alla är så olika från varandra så vet jag inte vad jag ska välja. Jag orkar inte riktigt välja, kan jag inte bli alltihop. Jo, det ska jag bli, allt!
Nej, men allvarligt talat så ska jag försöka på alla.. Vi börjar med att sjunga, funderar på att köra en Justin Bieber och GO WILD på youtube... Vad tycks? ;)


Jag har tråkigt

IMG_0905
Det är därför jag lägger upp en gammal bild på molekylstrukturer samtidigt som jag sitter och läser Infidel för tredje gången... Yay me!! really, i should get a life. Sen mitt senaste inlägg har jag inte gjort mycket.. Bara läst och druckit en juice, som jag förövrigt ångrar att jag drack. Jag undrar vad vi får för läxor, och sen är jag helt förkrossad eftersom att jag missade tekniken idag :( Ibland suger det är vara jag.


Whatcha say??

DSC07119
(jag visar mina gitarr skills, vilket är typ noll) Idag är det måndag och jag är hemma igen, surprise! Nej men allvarligt talat så har jag nog varit sjuk ganska länge nu så jag tröttnar på att vara hemma, det är kul dom första typ två dagarna, sen blir det bara tråkigt! Äsch jag ska sluta tjata om sjukande ;) och prata om något viktigt istället, typ som att min rubrik är en låttitel som jag älskar (låten alltså) och att kompisen som jag pratade om förut, jaa jag skickade ett mail till honom och vet ni vad?? Han svarade och ställde dessutom motfrågor :) Det är alltid trevlig med folk som visar intresse, även om de kanske inte har det egentligen! Fast nu ska jag fortsätta skriva på min lowlife-bok som antagligen inte kommer att bli något än mina drömmar på papper, tyvärr. Ses!


Start på veckan?

DSC07473
Frukost... NEj inte ett mål som jag tänker på klockan tio på kvällen, en söndag... Nej för oftast brukar man tänka på skolan, men det gör inte jag. För att jag är sjuk, så jag måste isoleras hemma i mitt rum tills jag blir som galen. Kul?, nej.
Ha det kul i skolan! Tänk på mig :D


Jag undrar om det ska se ut så...?

DSC07585
Glass, jag älskar glass, det smakar så gott XD För allas info så är jag fortfarande sjuk, förhoppningsvis är det här min sista sjukdom för året... Let's pray ;)
Ciao


Words just aren't enough

DSC07192
Mina allra käraste, ni är det finaste jag vet <3


Should i let my love go?

DSC05299
Jag har lyssnat på en JÄTTEBRA låt nu hela dagen, den är verkligen toppenbra. Nog om det.
Ni vet den där showen som jag nämnde tidigare - den ska jag inte gå på, min feber har kommit tillbaks. Så nu ska jag fortsätta och försummas av mina egna tankar samtidigt som jag äter piggelin och tittar på någon lame film på tv. Om det ens går någon film. Ha en bra lördagskväll!


En annan dag så kanske jag hade brytt mig

DSC05301
Varför är dagar då man är sjuk, alltid dom dagarna som man funderar på saker som man helst inte vill fundera på? Jag har precis vaknat (!) från att ha sovit ett tag och jag kan säga (eller skriva) er att jag inte precis drömde trevliga saker -.- Sen har jag också spenderat största delen av dagen till att chatta med Siri (älskade) och då började också tänka på helt random tråkiga saker. Alltid när jag har spenderat lång tid hemma med mig själv så tänker jag på en massa skumma saker som till exempel hur jag kommer att dö och om jag någonsin kommer att gifta mig... Ja, ni kanske undrar varför jag tänker på sånt här. Skulle jag vetat svaret hade jag nog inte skrivit det här. Men visst, man måste få tid att sätta sig ner och fundera, men ibland så vill jag bara tränga undan vissa tankar. Men i ensamheten är hjärnan som en öken, tankarna går runt och runt, obehagligheten växer och man blir överväldigad av sand, som symboliskt sett är sina tankar... Nej, nu ska jag gå och göra smoothie till mig, samt ta en huvudvärkstablett!
Hare´ bra!


Nothing can bring me down

DSC07568
Här sitter jag hemma och är dundersjuk, stackars mig! Dessutom har jag och Siri konstaterat att jag är en grönsak just nu för tillfället - för att jag kan inte riktigt tänka klart just nu och det kan inte grönsaker heller x)
Idag händer inte så mycket för min del, jag ska väl bara vara hemma och kurera mig som jag har gjort nu i tre dagar... Snacka om att jag är rastlös! Om jag känner mig lite bättre så ska min mamma, min syster och jag gå på Hairspray ikväll, trots att jag redan sett den på broadway och på film :P Förhoppningsvis mår alla bättre än vad jag gör!
Puss och hej, leverpastej!


Om alla kunde vara som du...

DSC03805
Du som vaknar varje morgon och ler, bara för att det är en ny dag. Du som går till skolan med nöje, bara för att det är så underbart intressant. Du som inte har något att oroa sig för, bara för att du är så perfekt. Du som kan få allt i min värld att fallera, bara för att du finns. Du som ser mig för den jag är, bara för att du är du.
Om alla kunde vara som du...


It's all just a lie

DSC07155
Godmorgon, eller godeftermiddag kanske man ska säga :P Jag är sjuk idag igen, tyvärr, jag hade verkligen velat att Fredrika och Siri skulle komma hem till mig idag, det var så länge sen sist. En rolig sak som jag måste berätta är att en gammal klasskompis till mig praoar hos min lillasyster skola som gympalärare typ (hmm... undrar om det är kul?) Men så hade min syster då gympa med honom och då sa han till henne att hälsa till mig. Det roliga (ni kanske inte tycker det) var att jag trodde seriöst att han hade glömt mig. Världen är ganska liten uppenbarligen. Funderar på att skicka iväg något hej till honom på facebook... Vad tycker ni?


Love confession

Skolan
JAg är kär, inte i dom här som är här - eller jo men dom är mina vänner så jag älskar dom på ett annat sätt! BM in my heart <3


Kanske borda starta på nytt igen ;)

Dubai

Hej alla där ute i cybervärlden. Wow det där lät ganska töntigt, till och med när jag tänkte det. Men det får stå där i alla fall. Jaa, jag har inte precis så mycket att skriva nu eftersom att det är mitt första inlägg, men man måste ju börja någonstans :) Hoppas att alla har det bra!


RSS 2.0