And if you go now, out that doorway...

Det är helg nu, jippie! Sure - det är asskönt med helg men jag är sjuk (som vanligt känns det som) och ska typ inte göra något... Just nu har jag ont i magen och försöker äta något. 4 russin och 1 vindruva är det enda jag har ätit nu idag. Hälsosamt, I think not. Haha jag kom precis ihåg att jag skulle uppdatera när jag hade något roligt att berätta.... Och OJ vad kul det här är!
Nu till sängen. Ja, jag är trött.

you and i

Så här fashionabel kan man se ut när man är sjuk. Hoppas ni märker ironin. Fast truth to be told, jag mår kasst på grund av migrän - men det är inte det enda. Hjärtesorg pryder mitt inre som en mörk skugga. Egentligen ska man ju inte tynga ner bloggen med allmänt deppigt humör men jag kände för att skriva av mig på alla möjliga ställen. Mobilen, recept, fönsterrutan, bloggen - the list goes on, and on....
Uppdaterar igen när jag har något kul att berätta, if that day ever comes.

There is always a first...

Så nu sitter jag här på tunnelbanan och försöker irriterat komma på vart all min tid tar vägen... Tisdagar brukar slukas av träning men jag måste väl ändå hinna något annat än det? Jag har ganska mycket att göra nämligen.... Jaja musiken har i alla fall kommit fram så jag har något att se fram emot, bara inte tjejerna bestämmer sig för att sätta sig på tvären igen så blir allt lugnt! Om det ser knäppt ut, det här inlägget alltså, är de för att jag skriver på mobilen. Hoppas det är läsbart åtminstone!

Cheesecake in a cup

Najs bild på mig och Fredrika :) Vi sitter nu och dricker rooibos cheesecake te som smakar som HEAVEN ! Yay! Sen håller jag på att mentalt tagga inför idrotten imorgon då jag ska vara lärare... IMMA WHOOP SOME ASS amen sistah.
Hejsvejs. nu spårar vi.

just hear me out

Vet inte varför allt har varit så jobbigt den här veckan, det ena problemet efter det andra. Men jag vill vara stark och fortsätta kämpa - även om något äter upp mig inifrån. Jag ska klara mig, om det så tar alla mina krafter, all min tid. Det roliga är att jag inte vet varför jag känner så här, varför det känns som att jag har en stor sen i mitt hjärta och is  i min mage. Som att allt ont människor har sagt till mig plötsligt gjort mig illa till mods. Men som ljuset skär igenom mörkret ska även jag lysa stark.

misfits in the bathtub
Så här kul kan man ha det i ett provrum och jag be om ursäkt för den fjortisaktiga looken jag har på alla bilder :p
 Jaja, man får bjuda på sig själv! Nu sitter jag och kollar på en film på SO:n och känner en tung sten sjunka inom mig. Den här dagen är inte alls bra. ALLS. Filmen heter Hotel Rwanda btw om ni villle veta. Efter skolan ska jag i alla fall äta något, typ min favorit müsli och yoghurt med Rooibos och Cheescake te. Mums. EFter det är det idrott som gäller och sen mitt i allt, MATTE. Bajs.
Fy på matte... Men för att se på den ljusa sidan det sista jag skriver; Imorgon är det Fredag!

Keep a secret and take it to the grave

Mihi :p Jag har nu läst 1943841551 sidor inför ett prov på fredag, snacka om att jag är slut i hjärnan!! Nu ska jag kanske träffa Philip eller städa mitt rum, vilket svårt val (not)! Innan jag går och lägger mig måste jag duscha, en varm dusch för att värma kroppen inifrån...MUMS!! Men nu vet ni alla fall att jag lever, puss på er <3

Now I want everyone to say.

Lite bilder från jullovet då jag Siri och Fredrika befann oss på en jättemysig italiensk (?) restaurang :) Det saknar jag verkligen! Nu till en mördar vecka i skolan typ. Shoot me now please?

P A C I F Y

Jag sitter på min sista lektion nu, matte. Även om jag lyckats relativit bra i matten denna termin så är jag fruktansvärt illa ställd till ämnet. Allt som har med matte att göra är inte min grej helt enkelt... MEn nu håller vi alla fall på med Excel och Kalkylprogram - och visst jag älskar att hålla på med datorer, speciellt kodning men EXCEL?! No thank you.
MEN! Jag slutar i alla fall snart, slutar tidgare faktiskt eftersom jag ska ha gradetalk med Sue och retoriken, hoppas det går bra för mig! Fast nu sa Robin (min mattelärare) att vi skulle göra övningar från ett häfte på excel... hehe kanske skulle ha lyssnat lite grann..

We collide


Den HÄR websidan är den bästa i världen, den är så FRUKTANSVÄRT j*vla KLOCKREN! Här kan jag spendera långa stundder och bara garva ihjäl mig. Nu sitter jag och inväntar att SO lektionen ska bröja, den är två timmar och trettio minuter lång... Segt men kul! Efterskolan blir det fördelsedagsfirande åt den absolut finaste killen jag känner, Philip! :) (ja för tilfället har jag ingen vacker bild men jaja :p)
Om fem minuter är det dags....

infidelity

Mitt tangentbord, yay
bild från engelskan
En till bild från engelskan!
Ja så här ser ni vad jag har bestämt mig för att fota idag (med min mobil...) Inte något vidare spännande men jaja :p Idag har dessutom varit en depp-dag för mig. Jag behöver kärlek av dess alla slag och inte massa b*s*. Fast jag är lite glad i alla fall det är ju onsdag och snart torsdag vilket betyder att det snart är helg och att jag snart ska till lagnö! Shieet vad mycket snart haha.
Men nu känner jag för att göra något produktivt, typ som att läsa en bok eller skapa någon mysig och härlig spellista. Eller bara gå runt och sura över saker som jag inte borde sura över. Hmm, livet ger en svåra val ibland.
Cherioo

en cool app på min Iphåne

Jag har en app på min mobil som gör att man kan ta bilder som är tuuuusen gånger bättre än den med standardkameran. Och sen kan man redigera dem också direkt i mobilen, kanoners! Visserligen är dessa bilder inte seriösa och redigeringen inte klockers men hey, ibland måste man vara lite loose! Jag har inga läxor denna vecka (jo kinesiska men jag orkar inte ta tag i det nu redan..) och både idag och på torsdag så har spetzz sovmorgon - för att vi är så grymma!
Juste! På torsdag fyller bäjbi (HAHAHA) år! Fast nu vet jag inte vad jag ska skriva och jag orkar inte gå ner och hämta min kamera som jag faktiskt fyllt med fina bilder. Did I hear anyone say; Latmask?
over and out, PEACE!

maktgalen

Jag sitter på svenskan just nu, ordet maktgalen har upprepats mer än hundra gånger. Börjar undra om min svenskalärare är maktgalen eller nått...
Jag känner för att lägga upp en bild men jag vet inte vad. Sen borde jag verkligen på riktigt ta itu med ett proble som jag har bestående av att jag borde föra över bilder eller något till den här laptopen så att jag kan uppdatera ordentligt även när jag är i skolan.
Medans jag är arg över dte faktum att jag inte har några av mna gena bilder på denna dator så snor jag en bild av Fredrika från facebook. Hehe.


saknad av elden

Bild från nyår 2010/2011, jag och Philip :) Fast jag ser ut som ett anus, as usual. Idag var det första dagen i skolan, yay! Not. Jag hade två uppsatser att skriva och ett prov, way to mjukstarta... Sen lades den här bilden ut på facebook som Philips profilbild vilket har fått en tjej (vars namn jag är snäll nog att behålla för mig själv) att totalt lacka ur på mig.  vad har jag gjort mot henne liksom?
Mjeh. Imorgon ska jag hålla tal på retoriken, vår sista lektion ever. Sorgligt faktiskt. Så jag kanske borde enda with a bang? Borde nog slipa mer på det nu när jag tänker efter, typisk VRG, ska alltid få en att vilja överprestera. So long Potatoes!

RSS 2.0